«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 1

Με cosy καναπέδες, stands, αλλά και μια μασίφ ξύλινη μπάρα με μια περίτεχνη μπουκαλιέρα, το «Mayor», που πήρε τη θέση του γνωστού «JK» στην πλατεία Κολωνακίου, είναι άνετα πολυτελές. Τον εσωτερικό σχεδιασμό του καινούργιο all-day χώρου υπογράφει η Σμ_art architecture_interiors_construction. Όσο για την κουζίνα, με consultant chef τον Μανώλη Πλατέλλα και executive chef τον Γιώργο Νεστορίδη, κινείται σε σύγχρονους ρυθμούς, ενσωματώνοντας στην πρότασή της πολλά ελληνικά υλικά και αναφορές.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 2

Στον κατάλογο θα συναντήσετε λόγου χάρη paccheri με κοτόπουλο, άγρια μανιτάρια, πέστο λιαστής ντομάτας και κρασοτύρι από την Κω, ριζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και κακαβιά, μαύρο χοίρο με πουρέ καρότου, μηλίτη και αρώνια, θα συναντήσετε όμως κι ένα rib eye ή ένα burger από Black Angus. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"