«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Φιλικό, καθημερινής λογικής sushi spot στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων.

«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Εδώ και καιρό η Αθήνα στροβιλίζεται στο ρυθμό του σούσι – ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να αποκτήσουν και τα δυτικά προάστια το δικό τους sushi bar. Ο Πέτρος, o Αποστόλης, ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης κι ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να αναλάβουν την εκπροσώπηση, κι έτσι προέκυψε το «Yuzu», ένα φιλικό, καθημερινής λογικής στέκι στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων (κοτόπουλο και χοιρινό τεριγιάκι, noodles κ.ά.), συμπληρώνοντας την πρόταση με ποτό ή κοκτέιλ. Το περιβάλλον είναι ελαφρώς πιο μαξιμαλιστικό από ό,τι συναντάμε συνήθως σε τέτοιου τύπου μαγαζιά, με γκέισες ζωγραφισμένες πάνω σε τουβλάκια στον τοίχο, φωτιστικά με κρόσσια σε διάφορα χρώματα, σαν γιαπωνέζικες ομπρέλες, και μεγάλα γιαπωνέζικα βάζα, ενώ οι μουσικές του προτιμήσεις κινούνται στο χώρο της jazz, του swing, του electro swing. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Yuzu

Αιμίλιου Βεάκη 18, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"