«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Ήρθε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα.

«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Τελευταία άφιξη στην όλο και περισσότερο γιαπωνεζόφιλη Γλυφάδα, το «Homu» ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα. Το ξύλο –βλ. χειροποίητοι ξύλινοι πάγκοι με ψηλά stools–, που συνδυάζεται με μέταλλο και γυαλί στο ντεκόρ, αφήνει θερμή εντύπωση, η ανοικτή κουζίνα δίνει επιλογές σε κλασικά maki, nigiri και λίγο πιο «πλούσιες» περιπτώσεις, όπως τα gunkan με καβούρι, σος Philadelphia και μαύρου σκόρδου, κι είναι πράγματι φτηνό. Ένα sushi combo 24 τεμαχίων, ας πούμε, κοστίζει € 22. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με σάκε, μπίρα ή ελληνικό βιολογικό κρασί. Κοκτέιλ προς το παρόν δεν έχει, θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, που θα φτιαχτεί ένα εξωτερικό μπαρ στη μεγάλη πρασιά του. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Homu sushi bar

Δημ. Γούναρη 135, Άνω Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"