Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

Δίνουν καλή αφορμή για μια γευστική στάση μετά τα ψώνια των γιορτών, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και στα Άνω Πατήσια.

Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

Δίνουν καλή αφορμή για μια γευστική στάση μετά τα ψώνια των γιορτών, στο Σύνταγμα, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά και στα Άνω Πατήσια.

Μενού για δύο στο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» - εικόνα 1

Την ευκαιρία να δοκιμάσετε περισσότερες από τις γεύσεις του σε πολύ συμφέρουσα τιμή σας δίνει ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» εδώ και λίγο καιρό και στις τέσσερις έδρες του. Η νέα πρόταση είναι διαφορετικά μενού επτά πιάτων για δύο άτομα, που αντλούν από τη δεξαμενή των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων σπεσιαλιτέ του. Ένα τέτοιο μενού θα συναντήσετε στα Άνω Πατήσια με € 14,5 το άτομο, ενώ δύο διαφορετικά, κρεατοφαγικής κατεύθυνσης, προσφέρονται στο Σύνταγμα και τρία (δύο κρεατικών κι ένα θαλασσινό) στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά, όλα προς € 19 το άτομο.

Για να πάρετε μια ιδέα, να σας πούμε ότι στο Χαλάνδρι π.χ. πληρώνοντας από € 19, μπορείτε να μοιραστείτε πράσινη σαλάτα, χορτοκεφτέδες με άγρια χόρτα, μυρωδικά και φέτα, γραβιέρα Νάξου τηγανητή με σουσάμι, μέλι και μπέικον, κριθαρότο με μανιτάρια, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, σαντορινιό (δηλαδή χοιρινά φιλετάκια με σος κρασιού, κάπαρη και πουρέ από πατάτα και μελιτζάνα), κατσικάκι με δεντρολίβανο και ένα μιλφέιγ.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα

Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"