«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία.

«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία. Προσεγμένο ως χώρος, με δύο επίπεδα, διακοσμημένο με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, με ταπετσαρίες και πίνακες, ιδεογράμματα και χρυσούς βούδες να βάζουν την απαραίτητη απωανατολίτικη πινελιά, το «Won Ton» προτείνει μια ευρεία γκάμα γεύσεων: dumplings και σούπες, noodles και τηγανητό ρύζι για αρχή και στη συνέχεια κοτόπουλο Σετσουάν, πάπια Πεκίνου ή πάπια με κινέζικα μανιτάρια και μπαμπού, ενώ φλερτάρει (συγκρατημένα) και με το σούσι. Περισσότερα όσον αφορά στις επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"