Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας

Το «Μama Goose» είναι ένα καινούργιο μοντέρνο μεζεδοπωλείο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Και δείχνει πολύ χαριτωμένο.

Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας

Το «Μama Goose» είναι ένα καινούργιο μοντέρνο μεζεδοπωλείο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Και δείχνει πολύ χαριτωμένο.

Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας - εικόνα 1

Ένα κοπάδι… χήνες γίνονται artworks και κυκλοφορούν στους τοίχους του «Μama Goose» που μόλις άνοιξε στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Μία έχει ζωγραφιστεί στον τοίχο, άλλες φιγουράρουν στα καδράκια... Πέτρα, ένας χτιστός καναπές, μαξιλαράκια από κουρελού στις σε διάφορα χρώματα καρέκλες, πλακάκια από τη Λευκάδα και φτιάχνουν ένα φιλικό, γουστόζικο μικροσύμπαν στο μοντέρνο μεζεδοπωλείο των Άρη Μπάδρα, Στέφανου Νάκα και ο Νάσου Σεφερλή.

Ο τελευταίος, επί της κουζίνας, έχει να προτείνει αβγά μάτια με παστουρμά Θράκης, κρεμμυδόπιτα στο χέρι με βουβαλίσια κρέμα Σερρών, κελέμια Γαλαξιδίου, γουρουνάκι με σάλτσα πορτοκάλι, κόκορα κρασάτο με σιουφιχτά και ξηρό ανθότυρο και άλλα ενδιαφέροντα, που τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν έξω στην πρασιά, απέναντι από τα χαμηλά προσφυγικά σπίτια της πλατείας. Περισσότερα για το χώρο και τις γευστικές επιδόσεις του θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mama Goose

Πλ. Κωνσταντινουπόλεως 1, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"