Έχουμε κι εμείς «Penny Lane»

Το αδερφάκι του cafe-bar «9Βήτα», επίσης στο Χαλάνδρι, ξεκινάει από νωρίς με καφέ, μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο και…

Έχουμε κι εμείς «Penny Lane»

Δεν είναι Λίβερπουλ. Είναι Χαλάνδρι. Αλλά βλέπεις την ταμπέλα που γράφει «Penny Lane» και μπαίνεις έχοντας στο μυαλό σου τον Λένον στο πιάνο, τον Χάρισον να παίζει κόνγκα και την τρομπέτα να «παρεμβαίνει» πού και πού. Το αδερφάκι του cafe-bar «9Βήτα» ξεκινάει από νωρίς με καφέ, μετά ανάβει τον ξυλόφουρνο και βγάζει πίτσες και pulled (ξεψαχνισμένο) brisket, ενώ έχει να προτείνει και burgers με πανσέτα, πικάντικη μαγιονέζα και τσένταρ, BBQ spare ribs και αρκετά ακόμα. Η Αλεξάνδρα Τακορίδη που έχει αναλάβει την κουζίνα του νέου αυτού ολοήμερης λειτουργίας γουστόζικου χώρου με την οροφή που ανοίγει, τα φωτάκια, τα πολύχρωμα έπιπλα και την κουλ αύρα κινείται σε casual δρόμους.

Περισσότερες πληροφορίες

Penny Lane

Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"