Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga»

Φαγητό και κοκτέιλ –φέτος με την υπογραφή του Θάνου Προυναρού– στο πράσινο, στη σκιά του Μεγάρου Μουσικής.

Καλοκαίρι στον κήπο του «Fuga» - εικόνα 1

Το εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής βγήκε για άλλη μια χρονιά σ’ αυτόν τον πραγματικά φοβερό, γεμάτο δέντρα, λουλούδια και μυριστικά κήπο, παρέα με τις γευστικές προτάσεις του Θάνου Κουλτούκη –burgers, σαλάτες, ριζότι, ζυμαρικά κ.ά.–, ενώ την μπάρα ανέλαβε να ανανεώσει ο πολύ καλός Θάνος Προυναρούς (βλ. «Baba au rum»), παίζοντας στις «συνθέσεις» του ανάμεσα σε αγαπημένα classics και πιο μοντέρνα twists. Μπορείτε να δώσετε ραντεβού στο «Fuga Garden» και για ένα early drink με λουλουδάτους τόνους και δροσιά, μια που το μπαρ ανοίγει καθημερινά από τις 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Fuga

Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"