Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο.

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο. Αν δε αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή παρασπονδία εν ώρα εργασίας, μπορείτε να βάλετε στο μεσημεριανό business plan κι ένα ποτήρι κρασί. Ένα ωραίο περιβάλλον, άλλωστε, ευνοεί την παραγωγικότητα. Οι σχετικές έρευνες το αποδεικνύουν…

City Bistro

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 1

Αυτός ο μοντέρνα πολυτελής, ζωντανός all-day χώρος ανεβάζει τα γευστικά κυβικά της ιστορικής στοάς Σπυρομήλιου στο City Link με χειροποίητα ψωμιά, φιλικά γκουρμέ φαγητό και ιδιαίτερα πρωτότυπα γλυκά. Όλα είναι προσεγμένα, μέχρι το μυρωδάτο εσπρεσάκι στο τέλος. Από τα πιο ωραία σποτ του κέντρου για meeting μετά φαγητού.

Υellow

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 2

Με τις ριγέ, μονόχρωμες και cow skin ταπετσαρίες στις καρέκλες, την βιβλιοθήκη με τα βινίλια και τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες του Αμερικανού φωτο­ρεπόρτερ Steve McCurry στον τοίχο, το all-day στέκι της Κηφισιάς μοιάζει με γουστόζικο σπίτι. Όσο για την κουζίνα, κρατάει τους γευστικούς ρυθμούς ενός cafe-restaurant, εξ ου και στον κατάλογο συναντάς προτάσεις για όλες τις ώρες. Με έξτρα εύσημα νοστιμιάς.  

Mono Restaurant

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 3

Είναι σε πολύ ιδιαίτερο σημείο, στην καρδιά της τουριστικής Αθήνας. Κι είναι καλόγουστο και νόστιμο. Αφού χαρείτε την  μοντέρνων τόνων κουζίνα του ιδιοκτήτη και σεφ Βασίλη Βασιλείου και της ομάδας του, είτε έξω στον γραφικό πεζόδρομο είτε στο όμορφο, διεπίπεδο εσωτερικό, μπορείτε κάλλιστα να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για έναν μικρό περίπατο στη σκιά της Ακρόπολης. Είναι καλή αφορμή για διάλειμμα.

Αϊ Νικόλας

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 4

Αυτό το κομψό, εκλεπτυσμένο θαλασσινό εστιατόριο, κρυμμένο ανάμεσα στα μεγαθήρια της λεωφόρου Συγγρού, ιδιαίτερα ήσυχο τα μεσημέρια, είναι ιδανικό για επαγγελματικά ραντεβού. Ιδίως όταν αυτό σημαίνει ταυτόχρονο τετ α τετ με τις εξαιρετικές θαλασσινές μακαρονάδες με το σιτσιλιάνικο χεράκι του Pino και το φρέσκο ψάρι που μπορείς να το χαρείς ψητό, μαγειρευτό ή στον ατμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"