Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good - εικόνα 1

Τέλειο meeting point από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, γεμάτο κίνηση και ζωντάνια, φέρνει κάτι από την αύρα της Νέας Υόρκης στο μεγάλο λιμάνι και προσφέρει έναν ξεχωριστό, πολυδιάστατο τρόπο για να ζεις μοναδικές all day εμπειρίες, από τον πρωινό καφέ μέχρι την τελευταία (after) μπουκιά. Τώρα το καλοκαίρι η feeling good ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί και ξεδιπλώνεται μέχρι αργά το βράδυ με καλό φαγητό και μουσικές του κόσμου από τον DJ Mao (Μάριος Σακελλαράκης), που αλλάζουν μαζί με τις ώρες και το mix & match κοινό που έχει βρει εδώ το all day στέκι του. Αν οι άπειροι καφέδες, τα κρουασάν, οι πίτες, οι κρέπες, τα tailor made σάντουιτς, τα τοστ και οι σπιτικές μαρμελάδες δίνουν το στίγμα του πρωινού, το House Corner, ένας μπουφές με σπιτικό φαγητό στο πίσω μέρος του μαγαζιού, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με τεράστιες, δροσερές σαλάτες, πίτσα με ιταλική ζύμη, pasta με επιλογή από τέσσερα είδη ζυμαρικών και burgers, ενώ ακριβώς δίπλα του απλώνονται οι γλυκές προκλήσεις: lemon & lime τάρτα, σπιτικό αυθεντικό τιραμισού, σπασμένο τραγανό μιλφέιγ, σουφλέ σοκολάτας, κέικ με αμύγδαλα και καραμέλα… Όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά από τον σεφ Μιχάλη Φανερωμένο και την ομάδα του. Μεγάλο κεφάλαιο στο «Gazi College Eatery» καταλαμβάνει το αλκοόλ, με επιλεγμένα κρασιά και ποτά, αλλά κυρίως με κοκτέιλ. Στο Cocktail Station ο bartender Διονύσης Πολλάτος και η ομάδα του ανεβάζουν την ένταση καθώς βραδιάζει, με δυνατές δημιουργίες κάτω από τα μπουκάλια που κρέμονται με λάστιχο πάνω από την μπάρα και ξανανεβαίνουν αυτομάτως μόλις τελειώσει το σερβίρισμα! Πολύ καλόγουστο το Upper Room στον πάνω όροφο, προσφέρεται για private εκδηλώσεις ή απλώς για άνετη κουβεντούλα και διακριτική διασκέδαση. Και αν έρθουμε πρώτοι στο ραντεβού, κανένα πρόβλημα. Θα ξεφυλλίσουμε χαλαρά τα βιβλία που βρίσκονται στις βιβλιοθήκες τριγύρω μας –δεν τα έχουν μόνο για ντεκόρ– και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε! Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς, 2104100612 / Περσεφόνης 53, Γκάζι, 2103422112, www.gazicollege.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"