To «Δράμι» έγινε... διπλό

To γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας μόλις απέκτησε δεύτερη έδρα, εξίσου νοσταλγική, στην Γλυφάδα.

To «Δράμι» έγινε... διπλό

Πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας μια από τις πιο πειστικές σκηνογραφίες μπακαλο-μεζεδοπωλείου που έχουμε δει. Τώρα το «Δράμι», έχοντας ενδιαμέσως σερβίρει πολλές παρτίδες μεζέδες πάνω σε τραπέζια στρωμένα με φύλλο λαμαρίνας από κονσέρβες της ΖΑΝΑΕ, αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, αεράτη και φωτεινή, που ρίχνει κι άλλη νοσταλγία στη ζυγαριά –βλ. άπειρα βαζάκια και μπουκαλάκια στα ράφια, ποτιστήρια που κρέμονται από το ταβάνι, γλαστράκια με μυριστικά, λαδόκολλα στα τραπέζια... Το γευστικό στιλ είναι το ίδιο, όπερ σημαίνει μποχτσαδάκια, γκιουζλεμέδες, φωλιά κοτόπουλου με καπνιστό τυρί, πανσετάκια κ.α. πολλά. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Δράμι

Σίφνου 4 & Χανίων 47, Αγία Βαρβάρα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Δράμι

Φιλικής Εταιρείας & Λαοδίκης 22, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"