K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill
Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill - εικόνα 1

Η προσιτή κρεατοφαγία κάνει θραύση -στο τοπ του καθηµερινού γευστικού billboard- και το «K. Grill», η νέα ιδέα του ιχθυο-ειδικού Οµίλου Καστελόριζο, ακολουθεί το ρυθµό της εποχής. Και την αισθητική της: την ποικιλία κρεάτων -ζουµερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο και χοιρινά µπριζολάκια- τη µοιραζόµαστε σε σκηνικό γκρι/industrial. Πάνω από την κουζίνα και τις φωτιές της, σειρές από µπουκάλια µπίρας Fix πίσω από µεταλλικά πλέγµατα µοιάζουν µε γεωµετρικό installation. η Fragile ξύλινη ζαρντινιέρα στη µέση της σάλας είναι επίσης ωραία πινελιά. Η σαλάτα µε το χαλούµι και τις ψητές πιπεριές είναι απλή κι ευχάριστη, τα παστουρµαδοπιτάκια µε τη γρα?ιέρα και η τηγανιά µε το παστό χοιρινό Μεσσηνίας καρφώνουν ελληνικό σηµαιάκι στα ορεκτικά και, ενώ οι τιµές είναι ήδη χαµηλές, αν πάρεις καλαµάκια/πίτες (€ 1,50-2) αντί για µερίδα, πέφτουν κι άλλο. Για το τέλος, κυµατιστό παγωτό µηχανής κρέµα µε γλυκό κουταλιού καρότο - easy going το παραδοσιακό. Μ’ αρέσει…

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765. Τιµή: € 13-17.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"