Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's - εικόνα 1

Κάθε άλλο παρά τοπικής εμβέλειας είναι το νεοαφιχθέν «Dada’s», αφού το όνομά του είναι ήδη «πρέπει» στις ατζέντες της νεολαίας των βορειοανατολικών προαστίων. Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του. Η πρώτη, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το ντιζαϊνάτο ελάφι που δεσπόζει πάνω από το τζάκι, είναι πιο ήσυχη. Στη δεύτερη, με τη «σέρα» και την μπάρα, ο ρυθμός και τα vibes της καλοπέρασης ανεβαίνουν. Το μενού είναι μοντέρνο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες. Καλύτερη όλων η γευστικότατη πικάνια Αργεντινής, με αέρινες πατάτες τηγανητές και σος μπεαρνέζ που της πήγαινε πολύ. Στο burger ευχαριστήθηκα το ψωμί και την BBQ sauce, αλλά θα ήθελα το… κυρίως θέμα πιο ζουμερό και νόστιμο. Συμπαθέστατα τα ραβιόλια με κρέμα αστακού και σάλτσα σολομού-γαρίδας, όπως και οι bomboloni, αφράτοι λουκουμάδες με χαλούμι και σάλτσα ντομάτας (όχι τόσο πικάντικη). Η μεγάλη μου αγάπη, ωστόσο, ήταν τα Chan hai rolls, με χοντρό φύλλο, γεμιστά με κιμά και πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς. Η σαλάτα με σπανάκι, (όχι και τόσο) τραγανή πάπια, κουκουνάρια και hoisin sauce είναι ωραία ιδέα, όμως χρειάζεται δέσιμο. Από τα γλυκά, δαγκωτό στην chocolate mocha tart με την τριμμένη βάφλα, OK στο σουφλέ, αλλά το σπασμένο μιλφέιγ χρειάζεται ραφινάρισμα. Το «Dada’s» ανοίγει από το πρωί για καφέ και σνακ. (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672.)

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"