«Due Pentole» στον Άλιμο

Ένα all-day εστιατόριο άνοιξε στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House: για καφέ, snacking και ιταλικές γεύσεις.

«Due Pentole» στον Άλιμο

Τα «δύο τηγάνια» (αυτό σημαίνει το όνομα) τα κρατάνε ο Αλέκος Γαμπιεράκης και ο Γιάννης Καβούκης. Σε αυτόν το φωτεινό, βιομηχανικής αισθητικής all day χώρο, ο οποίος άνοιξε πριν από λίγο στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House στον Άλιμο, μπορείς να καθίσεις και για καφέ –πριν ή μετά τα ψώνια–, οπότε υπάρχουν επιλογές προς αυτήν τη λογική (club sandwich, burgers κ.ά.), πλην όμως ο πιο εστιατορικός κατάλογος των δύο μαγείρων/ιδιοκτητών μιλάει… ιταλικά, με καρπάτσιο, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσες, ταλιάτες, οσομπούκο και άλλα πολλά. Προτείνουν μάλιστα κι ένα πολύ οικονομικό μενού τριών πιάτων με € 13 με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Due Pentole

Θεομήτορος 41, εμπ. κέντρο Shopping House, Άλιμος
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"