Ο κορυφαίος Alex Kratena έρχεται στο "Baba Au Rum"

Η δυναμική μπάρα του βραβευμένου Baba Au Rum, φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της παγκόσμιας σύγχρονης μπαρ σκηνής.

Alex Kratena

Μια σπουδαία προσωπικότητα του διεθνούς bartending, ο Alex Kratena, συνιδιοκτήτης του "Tayer + Elementary" στο Λονδίνο, δεύτερου στη λίστα των "50 Καλύτερων Bar του Κόσμου", θα βρεθεί πίσω από την μπάρα του αθηναϊκού "Baba Au Rum" τη Δευτέρα 16 Μαΐου για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία.  

Ο Alex Kratena είναι πολυβραβευμένος μπαρτέντερ και συν-δημιουργός του P(OUR), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στην εξερεύνηση νέων προτάσεων που αφορούν την εξέλιξη του χώρου των μπαρ. Οι λαμπρές σελίδες της πορείας του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη βράβευσή του ως καλύτερου bartender του κόσμου το 2012 και "προσωπικότητας της χρονιάς" της βιομηχανίας των bar το 2013 ενώ σε ρόλο head bartender στο περίφημο λονδρέζικο "Artesian", δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του όταν έφτασε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα bar του κόσμου, θέση που διατήρησε για 4 χρόνια, από το 2012 ως το 2015. Θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη λίστα τα τελευταία χρόνια διατηρεί συνεχή παρουσία και το "Baba Au Rum" με οικοδεσπότη τον ιδιοκτήτη Θάνο Προυναρούς και μια ομάδα που προσθέτει προσωπική αξία στην έννοια της φιλοξενίας. Ο Kratena έχει βρεθεί στην Ελλάδα για διάφορα pop up και όσοι τον έχουμε γνωρίσει διαπιστώσαμε όχι μόνο την διαφορετική του προσέγγιση στα κοκτέιλ αλλά και την επικοινωνιακή του δεινότητα. Δεν με εκπλήσσει λοιπόν το ότι στην προσεχή του επίσκεψη σε αθηναϊκό έδαφος κάθε σερβίρισμα θα είναι και μία προσωποποιημένη εμπειρία από τον ίδιο, οπότε η κράτηση θέσεων είναι υποχρεωτική καθώς η βραδιά απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό καλεσμένων. Όσο για το τι θα δοκιμάσουμε; Ορισμένες από τις νέες δημιουργίες του αλλά και ένα κοκτέιλ – φόρο τιμής στην Ελλάδα, φτιαγμένο με το premium τσίπουρο O/Purist. Ανυπομονούμε!

16/5, 8 μ.μ – 12 π.μ | Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο info@babaaurum.com
 

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.