Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox»

Αν η ινδική ταινία που βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες σου ανοίξει την όρεξη, πήγαινε…

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox»

Αν η ινδική ταινία που βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες σου ανοίξει την όρεξη, πήγαινε…

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 1

…στο «Red Elephant»
Στην ινδική ταβέρνα των Αμπελοκήπων θα βρεις samosas, ινδικούς κρεμμυδοκεφτέδες, κοτόπουλο tikka, karahi ή jalfrezi και άλλα πολλά και αναλόγως αρωματικά πιάτα.

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 2

…στο «Tandoori»
Καρφώνει ινδικό σημαιάκι σε ένα ξύλινο ντεκ στη Γλυφάδα και προτείνει, μαζί με δροσερή raita, biryani (πιλάφι), κοτόπουλο madras ή vindaloo και μια ωραία συλλογή από μπίρες.

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 3

…στο «Κohenoor»
Είναι στο Γκάζι, είναι αρκετά μινιμαλιστικό (για ινδικό) και μαγειρεύει νόστιμα: δοκίμασε το τρυφερό αρνάκι ψημένο στο φούρνο ταντούρ και το beef tiger, αν είσαι τολμηρός ως προς την κάψα.

Περισσότερες πληροφορίες

Red Elephant

Λαρίσης 42 (πλησίον στάσης μετρό Πανόρμου), Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"